The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)Little Man - Ala micuReal Steel - Pumni de Otel (2011)Home Alone - Singur Acasa 1 (1990)A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011)The Twilight Saga: Amurg (2008)Snow Buddies: Echipa de Catei (2008)Final Destination 5 - Destinatie Finala 5 (2011)The Fast and Furious - Tokyo DriftThe Princess Diaries: Printesa Indaratnica (2001)Dennis, Pericol Public! (1993)Sharpay's Fabulous Adventure (2011)Yaadon Ki Baaraat: Lantul Amintirilor (1973)Puss in Boots - Motanul Incaltat (2011)Mr. Bean - o Comedie DezastruRush Hour 3: Ora de Varf (2007)The Three Musketeers - Cei Trei Muschetari (2011)Anonymous (2011)Taxi 1 (1998)Marea Mahmureala (2009)Johnny English Reborn (2011)

Main » 2012 » Ianuarie » 26 » Vezi ce s-a intamplat cu fetita terifianta din horror-ul The Ring!
3:40 PM
Vezi ce s-a intamplat cu fetita terifianta din horror-ul The Ring!

Te-ai intrebat vreodata cum arata actrita care inspaimanta toata planeta in urma cu 10 ani?

Cu 10 ani in urma, toata lumea era inspaimantata de fetita sinistra din The Ring, unul din cele mai bune remake-uri horror din istorie. Regizat de Gore Verbinski, filmul a intrat rapid pe lista celor mai terifiante pelicule. Ce s-a intamplat cu actrita care a jucat-o pe Samara?

Te-ai intrebat vreodata cum arata actrita care inspaimanta toata planeta in urma cu 10 ani? Vezi ce s-a intamplat cu fetita terifianta din horror-ul The Ring

In 2002, regizorul american Gore Verbinski a adus pe marile ecrane remake-ul peliculei japoneze Ringu, inspirata din romanul cu acelasi nume scris de Koji Suzuki si lansat in 1991.


FIlmul aducea in prim plan o caseta video despre care legendele spun ca daca o urmareai, mureai in sapte zile. Dupa ce indivizii urmareau imaginile de cosmar de pe caseta, acestia erau avertizati printr-un apel telefonic sinistru ca mai au de trait 7 zile.

In versiunea americana a filmului, Naomi Watts joaca rolul lui Rachel, o jurnalista care incepe o ancheta privind crimele suspecte, dar dupa ce vede si ea imaginile, Rachel intelege ca trebuie sa rezolve problema in sapte zile, daca vrea sa ramana in viata. Aceasta descopera ca cea vinovata de existenta acestei casete este o fetita - Samara Morgan si afla de tragedia acesteia.

Dupa ce a fost alungata de parintii ei pentru ca o suspectau ca ar fi posedata de demoni, Samara este adoptata de Anna. Cand Samara isi descopera puterile malefice, o aduce pe Anna in pragul nebuniei si aceasta o arunca intr-o fantana unde fetita moare dupa 7 zile. Anna se sinucide, iar secretul tragediei ramane nedescoperit, insa sufletul Samarei nu isi gaseste liniste.


Samara a fost jucata in primul film The Ring de Daveigh Chase, care la acea vreme era cunoscuta doar pentru rolul Samanthei Darko din Donnie Darko (2001). Pe toata durata filmului aceasta apare cu parul negru, acoperindu-i fata plina de rani si cicatrici. La doar 12 ani, Daveigh Chase a reusit sa ofere unul din cele mai infricosatoare personaje din cinematografia moderna si a fost recompensata cu premiul "Best Villian" la gala MTV Movie Awards pentru interpretarea ei din The Ring, reusind astfel sa ii invinga pe Mike Meyers, Colin Farrell, Williem Dafoe si Daniel Day-Lewis.

Dupa The Ring, cariera micutei Daveigh Chase a fost in plina ascensiune. Intre 2003 si 2007 a jucat in serialul Lilo&Sitch, iar intre 2006 si 2011 a jucat in Big Love, serialul produs de HBO. The Ring a fost un mare succes de box office. Cu un buget de 48 de milioane de $, pelicula a strans incasari de 250 de milioane de $. Una dintre cele mai tulburatoare scene din film ramane cea in care Samara iese din ecran.

In 2012, Daveigh Chase (22 de ani) va juca in Yellow, o drama regizata de Nick Cassevetes si in care ii va intalni pe Sienna Miller si Ray Liotta

The Ring a deschis calea pentru alte remake-uri americane de succes dupa filme japonze ca The Grudge si Dark Water. In 2005, a fost lansat partea a doua, The Ring 2, care a fost regizat de Hideo Nakata, cel care a facut versiunea originala japoneza.

Daveigh Chase in 2002 Daveigh Chase in 2011

The Ring a primit critici pozitive din partea presei de specialitate, numindu-l un "horror captivant si infricosator, care te tine in suspans de la cap la coada". Au fost insa si critici dezamagiti de film, ca Roger Ebert, care l-a numit "plictisitor". Dar The Ring ramane apreciat in categoria sa pentru atmosfera inspaimantatoare si imaginile tulburatoare care au avut un impact emotional neasteptat asupra publicului. In primele 24 de ore de la lansare in SUA a filmului pe caseta video , au fost vandute 2 milioane de copii.

La 24 septembrie 2010, The Ring era cel mai profitabil remake horror din istorie, cu incasari de 250 de milioane de dolari. Misterul titlului "The Ring" inca nu a fost dezlegat. Autorul Koji Suzuki a explicat vag semnificatia, insa a indicat ca titlul se refera la modul ciclic in care se dezvolta actiunea.

In 2012 se zvoneste ca va fi lansata a treia parte din seria, de aceasta data in format 3D. Despre The Ring 3D nu se cunoscut detalii in acest moment, proiectul fiind in dezvoltare, insa se pare ca pelicula va fi un prequel si va aduce in prim plan povestea Samarei si tragedia prin care aceasta a trecut.

Sursa procinema.ro

Views: 1615 | Added by: MerryCemetery | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

SOPA

Multimita SOPA unul din cele mai bune site-uri de videoupload(megavideo) a fost inchis.In cazul in care nu va apare playerul de la un video va rugam sa ne contactati AICI
Speram sa remediem problema cat mai curand!
Echipa GoFilme.

Cautare

Like Box

Login

GoFilme

Daca sunteti in cautarea unui loc pentru a viziona filme noi online, filme online hd cat si filme online subtitrate, ai aterizat pe site-ul perfect. GoFilme.uCoz.Com este cea mai mare comunitate on-line pentru vizionarea de filme noi gratis. Algoritmul nostru de cautare avansata filme online ne permite sa va aducem cele mai recente aparitii de cinema pentru a le viziona on-line gratis subtitrate in limba romana.

Tags

Statistics


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Filme Online Gratis Subitrate In Limba Romana 2012 - GoFilme Top66 Statistici Promovare Site - Top123.ro Director Web dYr.ro

Calendar

«  Ianuarie 2012  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Creaţi un site GRATIS 
|Sitemap|HTML Sitemap|ROR Sitemap|Sitemap-urllist|
Filme Online Live, Cinema,Filme subtitrate online,Filme noi,Filme gratis Online,Cinema HD,Filme actiune noi.
© 2012 GoFilme.Ucoz.Com
Cinema Online,Vizualizare gratuita,Movies FilmeSeriale in your House ,Filme,Filme vechi,Vezi Filme Romanesti.
Certificat Web

Filme & Seriale , Lord Of the Rings , Harry Potter , Narcisa Salbatica , Mostenirea , 
Triunghiul Iubirii , State de Romania
All rights reserved to GoFilme.Ucoz.Com
Filme gratuite traduse,Seriale online subtitrate, Evil dead Online, Filme Noi Online substitrate , 
 Seriale Romanesti & Straine substitrate Online , New Desene Animate Online !


Google - MSN - Yahoo

Filme Online



Google - MSN - Yahoo

Filme Online