The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)Little Man - Ala micuReal Steel - Pumni de Otel (2011)Home Alone - Singur Acasa 1 (1990)A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011)The Twilight Saga: Amurg (2008)Snow Buddies: Echipa de Catei (2008)Final Destination 5 - Destinatie Finala 5 (2011)The Fast and Furious - Tokyo DriftThe Princess Diaries: Printesa Indaratnica (2001)Dennis, Pericol Public! (1993)Sharpay's Fabulous Adventure (2011)Yaadon Ki Baaraat: Lantul Amintirilor (1973)Puss in Boots - Motanul Incaltat (2011)Mr. Bean - o Comedie DezastruRush Hour 3: Ora de Varf (2007)The Three Musketeers - Cei Trei Muschetari (2011)Anonymous (2011)Taxi 1 (1998)Marea Mahmureala (2009)Johnny English Reborn (2011)

Main » 2012 » Aprilie » 30 » Succes urias pentru mega productia The Avengers: cel mai ambitios film cu super eroi a stabilit un nou record international
2:06 PM
Succes urias pentru mega productia The Avengers: cel mai ambitios film cu super eroi a stabilit un nou record international


Mult-asteptatul film The Avengers/Razbunatorii, productia care ii reuneste pe toti super eroii studiourilor Marvel a stabilit un nou record devenind filmul american cu cel mai bun debut strain ca nivel de incasari.

Succes urias pentru mega productia The Avengers: cel mai ambitios film cu super eroi a stabilit un nou record international
The Avengers: Razbunatorii
10.0/10
The Avengers: Razbunatorii
(The Avengers)

Blockbusterul regizat de Joss Whedon a facut incasari de 178 de milioane de dolari in primul weekend de lansare in cinematografele din afara SUA - un adevarat record.
 

Filmul de 200 de milioane de dolari care ii aduna pe Robert  Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jeremy  Renner si Scarlett Johansson nici nu s-a lansat in SUA, insa a facut valuri in restul lumii. In Romania pelicula ajunge pe 4 mai, atunci cand  are loc si premiera americana. 
 

Pe pietele straine, din Hong Kong si Australia pana in Brazilia si Mexic, The Avengers/Razbunatorii a facut cinematografele pline si a stabilit recorduri locale de incasari.


Specialistii prezic incasari de peste 150 de milioane de dolari weekendul urmator cand are loc lansarea in SUA. In iulie 2008, The Dark Knight a devenit filmul cu cele mai mari incasari la lansare din SUA, reusind sa stranga 158,4 milioane de dolari din vanzarile de bilete. Recordul a fost depasit trei ani mai tarziu, cand Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 a avut incasari de aproape 170 de milioane de dolari. Pe locul 3 in clasamentul filmelor cu cele mai mari incasari se afla The Hunger Games, cu 152,5 milioane de dolari.



Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy  Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza "echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) si de Agentul Culson (Clark Gregg)  sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman, zeul Loki (Tom Hiddleston), care castiga accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate.

Personajele din vastul univers Marvel ce vor fi prezente in The Avengers au fost contactate fiecare in parte de catre organizatia S.H.I.E.L.D.  o agentie de spionaj mentionata deseori in benzile desenate si amplasata in universul Marvel, ce ii va uni pe toti super eroi sub o singura forta, The Avengers, organizatie ce va lupta pentru binele umanitatii si pentru a combate amenintarile globale.


Ce spun criticii despre The Avengers?

Revista Empire (James White, 4 din 5 stele:): "Razbunatorii s-au reunit iar echipa lor este superba si se potrivesc de minune.  The Avengers este o imbinare excelenta de umor, actiune si eroism, care ridica mult stacheta si convinge ca si filmele cu super eroi pot fi intr-adevar bune si fara cusur".


Revista Hollywood Reporter
(Todd McCarthy) : "The Avengers este cel mai mare film cu super eroi de pana acum si este menit sa treaca de nivelul stratosferei in box-office. Regizorul Joss Whedon reuseste sa gaseasca un echilibru, astfel incat sa ii multumeasca pe fanii genului, dar si pe cei care nu sunt atat de familiarizati."

Revista Variety (Justin Chang): "Joss Whedon a reusit cu maiestrie sa imbine povestile celor mai celebri super eroi intr-una singura si a creat un univers fascinant, care se diferentiaza total de toate filmele cu super eroi de dinainte".



Views: 2148 | Added by: MerryCemetery | Tags: The Avengers, filme 2012, Robert Downey Jr. | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

SOPA

Multimita SOPA unul din cele mai bune site-uri de videoupload(megavideo) a fost inchis.In cazul in care nu va apare playerul de la un video va rugam sa ne contactati AICI
Speram sa remediem problema cat mai curand!
Echipa GoFilme.

Cautare

Like Box

Login

GoFilme

Daca sunteti in cautarea unui loc pentru a viziona filme noi online, filme online hd cat si filme online subtitrate, ai aterizat pe site-ul perfect. GoFilme.uCoz.Com este cea mai mare comunitate on-line pentru vizionarea de filme noi gratis. Algoritmul nostru de cautare avansata filme online ne permite sa va aducem cele mai recente aparitii de cinema pentru a le viziona on-line gratis subtitrate in limba romana.

Tags

Statistics


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Filme Online Gratis Subitrate In Limba Romana 2012 - GoFilme Top66 Statistici Promovare Site - Top123.ro Director Web dYr.ro

Calendar

«  Aprilie 2012  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Creaţi un site GRATIS 
|Sitemap|HTML Sitemap|ROR Sitemap|Sitemap-urllist|
Filme Online Live, Cinema,Filme subtitrate online,Filme noi,Filme gratis Online,Cinema HD,Filme actiune noi.
© 2012 GoFilme.Ucoz.Com
Cinema Online,Vizualizare gratuita,Movies FilmeSeriale in your House ,Filme,Filme vechi,Vezi Filme Romanesti.
Certificat Web

Filme & Seriale , Lord Of the Rings , Harry Potter , Narcisa Salbatica , Mostenirea , 
Triunghiul Iubirii , State de Romania
All rights reserved to GoFilme.Ucoz.Com
Filme gratuite traduse,Seriale online subtitrate, Evil dead Online, Filme Noi Online substitrate , 
 Seriale Romanesti & Straine substitrate Online , New Desene Animate Online !


Google - MSN - Yahoo

Filme Online



Google - MSN - Yahoo

Filme Online