The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)Little Man - Ala micuReal Steel - Pumni de Otel (2011)Home Alone - Singur Acasa 1 (1990)A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011)The Twilight Saga: Amurg (2008)Snow Buddies: Echipa de Catei (2008)Final Destination 5 - Destinatie Finala 5 (2011)The Fast and Furious - Tokyo DriftThe Princess Diaries: Printesa Indaratnica (2001)Dennis, Pericol Public! (1993)Sharpay's Fabulous Adventure (2011)Yaadon Ki Baaraat: Lantul Amintirilor (1973)Puss in Boots - Motanul Incaltat (2011)Mr. Bean - o Comedie DezastruRush Hour 3: Ora de Varf (2007)The Three Musketeers - Cei Trei Muschetari (2011)Anonymous (2011)Taxi 1 (1998)Marea Mahmureala (2009)Johnny English Reborn (2011)

Main » 2012 » Februarie » 9 » Imaginea anului: cum au ajuns Arnold si Stallone colegi de spital. Cei doi au anuntat ca fac un film prison break impreuna
2:46 PM
Imaginea anului: cum au ajuns Arnold si Stallone colegi de spital. Cei doi au anuntat ca fac un film prison break impreuna
De aproape 30 de ani, inca de cand s-a lansat Rambo, fanii ii compara: Rambo vs Conan, Rocky vs Terminator, sunt eroi rivali, actori prieteni iar in urma cu cateva zile au devenit colegi de spital.

Imaginea anului: cum au ajuns Arnold si Stallone colegi de spital. Cei doi au anuntat ca fac un film prison break impreuna

Arnold Schwarzenegger a postat pe Twitter si pe pagina oficiala de Facebook o imagine in care apare alaturi de Stallone si pe care fanii au numit-o poza anului: doua dintre cele mai mari staruri de actiune din anii '80 s-au trezit ca impart aceeasi camera de spital.

Arnold Schwarzenegger (64 de ani) s-a internat pentru a fi operat la umar si culmea a dat nas in nas cu colegul din The Expendables - Sylvester Stallone ( 65 de ani).


"Dupa toata actiunea, cascadoriile si abuzul fizic din The Expendables 2 si The Last Stand, am crezut ca e timpul sa-mi refac umarul. Uite cine mai era in spatele meu pentru o operatie la umar. Suntem gata pentru o noua runda de actiune la filmarile de la The Tomb" a povestit Arnold pe Twitter.





Actorul a confirmat astfel ca cei doi vor colabora pentru a treia oara dupa The Expendables (2010) si The Expendables 2 ( 2012) in filmul de actiune "The Tomb" ce va fi regizat de Mikael Hafstrom.

In "The Tomb", Sylvester Stallone este Ray Breslin, unul dintre cei mai mari specialisti in securitate, care, dupa ce construieste o inchisoare perfecta, ajunge sa fie inchis in propria puscarie, dupa ce este victima unei inscenari. Astfel, Breslin este nevoit sa isi foloseasca ingeniozitatea si cunostintele dobandite despre inchisori pentru a evada si a-l gasi pe omul care l-a aruncat in spatele gratiilor. Schwarzenegger va interpreta rolul lui Church, un detinut complex, care se lupta sa-si salveze colegii din puscarie.




Pelicula "The Tomb" se va lansa cel mai probabil in 2013, cand Arnold revine pe marile ecrane cu un alt thriller - westernul "The Last Stand" unde joaca rolul unui serif. Actiunea incepe cand liderul unei grupari criminale evadeaza din sala de judecata si se indreapta spre granita cu Mexic, iar singurul care ii poate sta in cale este seriful si echipa lui neexperimentata. Din distributie mai fac parte Harry Dean Stanton, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Luis Guzman si Jaimie Alex. Filmul are un buget de 50 de milioane de dolari.


Stallone ajunge primul in acest an in salile de cinema: in aprilie poate fi vazut in thrillerul "Bullet to the head" unde va juca alaturi de Jason Momoa. Stallone joaca rolul unui asasin platit, fortat sa se alieze cu un politist din New York intr-o aventura totala pentru a se razbuna pe Keegan ( Momoa) cel care l-a ucis pe cel mai bun prieten al sau. Filmul are un buget de 40 de milioane de dolari si este inspirat de cartea lui Alexis Nolent - Headshot.



Filmele din seria Rambo inceputa cu "First Blood" in 1982, dar si cele din seria Rocky l-au facut pe Stallone unul dintre cele mai de top figuri masculine din cinematografie si a creat un lung sir de comparatii cu marele rival Arnold Schwarzenegger care a lansat "Conan the Barbarian" in acelasi an - 1982.

Views: 1216 | Added by: MerryCemetery | Tags: Arnold, stallone, Arnold si Stallone colegi de spital | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

SOPA

Multimita SOPA unul din cele mai bune site-uri de videoupload(megavideo) a fost inchis.In cazul in care nu va apare playerul de la un video va rugam sa ne contactati AICI
Speram sa remediem problema cat mai curand!
Echipa GoFilme.

Cautare

Like Box

Login

GoFilme

Daca sunteti in cautarea unui loc pentru a viziona filme noi online, filme online hd cat si filme online subtitrate, ai aterizat pe site-ul perfect. GoFilme.uCoz.Com este cea mai mare comunitate on-line pentru vizionarea de filme noi gratis. Algoritmul nostru de cautare avansata filme online ne permite sa va aducem cele mai recente aparitii de cinema pentru a le viziona on-line gratis subtitrate in limba romana.

Tags

Statistics


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Filme Online Gratis Subitrate In Limba Romana 2012 - GoFilme Top66 Statistici Promovare Site - Top123.ro Director Web dYr.ro

Calendar

«  Februarie 2012  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Creaţi un site GRATIS 
|Sitemap|HTML Sitemap|ROR Sitemap|Sitemap-urllist|
Filme Online Live, Cinema,Filme subtitrate online,Filme noi,Filme gratis Online,Cinema HD,Filme actiune noi.
© 2012 GoFilme.Ucoz.Com
Cinema Online,Vizualizare gratuita,Movies FilmeSeriale in your House ,Filme,Filme vechi,Vezi Filme Romanesti.
Certificat Web

Filme & Seriale , Lord Of the Rings , Harry Potter , Narcisa Salbatica , Mostenirea , 
Triunghiul Iubirii , State de Romania
All rights reserved to GoFilme.Ucoz.Com
Filme gratuite traduse,Seriale online subtitrate, Evil dead Online, Filme Noi Online substitrate , 
 Seriale Romanesti & Straine substitrate Online , New Desene Animate Online !


Google - MSN - Yahoo

Filme Online



Google - MSN - Yahoo

Filme Online